4 de enero de 2012

Back to Basics

   The master yogi has visited us. He has forced us to do four hours of meditation before climbing. We wanted to climb but the teacher with the palm down indicating calm and with the other hand pointed to the sun, inviting us to take more energy. Has finally retired with his disciple who always carries a stick of wood in the mouth, leaving all granite pearls impregnated  of energy. Thanks for pointing the right way.

"Voy de lao" Second Ascent (Can Boquet) 


Back to basics means back to first principles, not to climb  in sympathetic state (state of alert or stress), wait for the parasympathetic state with meditation. The main function of the parasympathetic nervous system works on the body's stress level to decline it. Good year!


PD: Gràcies Zombi per visualitzar i netejar aquesta increïble línia, sens dubte una obra mestre i Armando que va fer la primera per mostrar el camí. 

9 comentarios:

  1. gasssssssssssss!!!!

    kueka

    ResponderEliminar
  2. que no ho has pogut deixar.........tenies mono d'escriure......!felicitats bou

    ResponderEliminar
  3. Maneres de viure i sentir que fan reflexionar, admirable com transmets i guies sempre... està bé tancar cicles i obrir-ne d'altres, amb un nou any nous propòsits, però, no voler compartir el teu fanatisme i sabers es feia dur d'acceptar. M'alegro que tot flueixi i que ens pugui arribar.
    Petons

    ResponderEliminar
  4. Enhorabuena man!!! Mucha peña lo persigue,pero unos pocos lo consiguen!! Muy buen bloque y muy buen bloquero.

    Un saludaco!!!

    ResponderEliminar
  5. Vane:

    Merci Vane! Guiar és una paraula massa gran només són reflexions o pensament que reculls pel camí. Eso si les teves paraules si que són grans!

    Salut!

    Juan alberto:

    Gracias man! Si se puede decir que este bloque es bastante completo es muy guapo de escalar....A ver si nos juntamos y echamos un rato!

    Un saludo!

    ResponderEliminar
  6. Fantàstic Víctor, un altre gran reserva per la teva prolífera bodega, a veure si un dia fem una ampolleta plegats, per cert que vam catar la Natural mystic i ens vam acabar emborratxant, és fina i a primer contacte et deixa un regust amarg i aspre, que convida a seguir bebent amb delicadesa, i així, després d'unes quantes glopades, apareixen els efluvis a romo traidor que el defineixen com un bloc amb caràcter però sense supèrbia.(palleta enòlogo-mental)
    Felicitats bestiola!!!

    ResponderEliminar
  7. Javalee:

    "En clau de vi"
    Si es un gran reserva. Gràcies. El Natural mystic o mistu no és el que sembla, és un vi de principi complex i aspre però amb un gust final a la boca resultant molt dolç i suau, amb alguns matisos de patata i molsa impregnada de la salabror del mediterrani que es deixa apreciar només pels paladars coneixedors d’aquestes terres, no tothom pot apreciar el gust final a mar. El teu coneixement en vins deu ser ampli, ja que l’interès mostrat per aquest amagat però bon vi, no es habitual i la gent sovint no li dona una oportunitat.

    salut!

    ResponderEliminar